Træning til jobsamtale henvender sig til dig, der har svært ved at “sælge” dig selv, når du sidder over for andre. Måske kommer du til en del samtaler – men et eller andet gør, at du bliver nummer 2.

Måske er du gået lidt sukkerkold efter mange afslag, eller måske har du udviklet en uheldig attitude, når der bliver stillet de sædvanlige standardspørgsmål under samtalerne. Måske føler du dig meget nervøs, når du skal præsentere dig selv.

Det kan også være, at du har svært ved at styre dig selv i samtalen, når du først får talt dig varm; men samlet set er du kommet til en fase i din jobsøgning, hvor du føler behov for at få styr på jobsamtalen.

Hvad får du ud af træning til jobsamtale?

Individuel sparring og coaching hjælper dig med at blive godt forberedt til din næste samtale – så du ved, hvad du vil sige i samtalen og er afklaret med det, så du også føler dig godt rustet rent mentalt.

 • du får hjælp til opbygningen af din forberedelse af jobsamtalen
 • du bliver trænet i at præsentere dig selv
 • du får øvet dig i at svare på svære spørgsmål

Mit fokus er, at den ægte-dig kommer frem i lyset. for det handler jo ikke om at spille skuespil :-) Du bliver støttet, indtil du føler dig tryg og klar til interviewet.

Hvad er indholdet i træning til jobsamtale?

 1. Arbejde med FORBEREDELSE
  • Analyse af jobopslaget og læsning af dit ansøgningsmateriale
  • Samtale om udfordringerne i forhold til jobsamtalen
  • Hjælp til opbygning af din præsentation, så du er klar, hvis du bliver bedt om at sige lidt om dig selv…
  • Hjælp til formulering af svar på svære spørgsmål.
 1. TRÆNING i præsentation og svar på spørgsmål
  • Træning af din præsentation, hvor vi øver igen og igen, indtil du er og føler dig klar. I træningen optræder jeg som interviewer, og jeg beder dig om “at sige lidt om dig selv”.
  • Efter hver omgang får du feedback med ideer til, hvordan det kan blive bedre. Som støtte i feedbacken kan vi bruge video-optagelser, så du selv kan se dine fremskridt.
  • Øvelse i at besvare spørgsmål på kryds og tværs i det, du finder sværest. Også her får du feedback, og vi retter til.

Arbejdet og det praktiske

Forberedelsen foregår som en vekslen mellem hjemmearbejde, mails og et par telefonsamtaler 1-2 dage før den dag, hvor vi i praksis gennemføre træning til jobsamtale.

Hvis du gerne vil have video feedback, skal vi mødes fysisk af hensyn til det tekniske – men i mange tilfælde kan af træningen fint foregå via telefon/Skype.

Ring og hør nærmere på tlf. 40 30 60 95 eller send en email til Peter Rasmussen. Her kan du læse mere om en god jobsamtale.

Interesseret? Klik her!