Mange virksomheder ser positivt på at rekruttere folk, der søger uopfordret og gennem netværk – dels står de jo over for et motiveret menneske, som har taget et initiativ og vist mod ved at søge, og dels sparer de størstedelen af arbejdet i rekrutteringsprocessen, hvis den rigtige pludselig står lige dér, og timingen er god.

Hvis du derudover kender nogen, der kender nogen i virksomheden, og de har sagt god for dig, er du godt på vej, fordi det i virksomhedens øjne reducerer risikoen for fejlansættelse.

Du er desuden oppe i mod færre konkurrenter, når du søger job uopfordret og gennem netværk.

Jobsøgning – uopfordret og gennem netværk.

På det usynlige marked handler det om at bringe sig selv i spil – dvs. være fremme i skoene og arbejde specifikt med jobmål. Dernæst handler det om at tage forberedte initiativer overfor virksomheder og headhuntere – i videst muligt omfang understøttet af dit netværk.

Målet med arbejdet er, at du er synlig de rigtige steder og derfor er med i tankerne, når behovet for en ny medarbejder med dine mål og kompetencer opstår – du er ligesom på forkant.

Læs mere om …

Kontakt PeopleResource, hvis du vil vide mere om, hvordan du søger uopfordret og gennem netværk. Ring og hør nærmere på tlf. 40 30 60 95 eller send en email til Peter Rasmussen.

Interesseret? Klik her!