– Kaffemøder giver dig vigtige indsigter

Kaffemøder bruger du til at blive mere afklaret og få mere viden, som kan understøtte dine karrierevalg og din konkrete jobsøgning.

På den måde kan kaffemøder hjælpe med at bringe dig videre og gøre dig mere sikker i dine valg og give dig tryghed – det gør dig stærkere.

Kaffemøder har stor værdi fx i forbindelse med:
Karriereskifte Du har kig på en bestemt branche og er interesseret i at høre om branchespecifikke forhold for at få din forestilling be- eller afkræftet.
Jobsøgning Du er i gang med at søge job i en bestemt virksomhed og vil gerne forstå lidt mere om kulturen, værdierne, ledelsesholdninger eller andet, der aktuelt præger virksomheden – er det et godt sted at arbejde? Det kan også være, du har helt specifikke spørgsmål, som du gerne vil have svar på.
Selvstændig Du overvejer at starte som selvstændig og har brug for en konkret og åben snak om, hvad der skal til for at starte op og drive en virksomhed, fordele og ulemper, udfordringer og risici.
Ledelse Du overvejer en ledelseskarriere og føler behov for at komme tættere på og forstå, hvad ledelse egentlig indebærer.
Nydimitteret Du er lige blevet færdig eller er snart færdig og ser forskellige jobmuligheder …men er endnu ikke helt afklaret om næste skridt.

Pointen med kaffemøder er, at du kommer i kontakt med en, der hjælper dig videre via en, du kender i forvejen – og netop fordi det sker med en fælles ven som mellemmand, så vil der være åbenhed om emnet og samtidig fortrolighed om din henvendelse. Via søgefeltet i LinkedIn kan du relativt let finde frem til den eller de personer, som kan besvare dine spørgsmål og hjælpe dig et skridt videre.

Er det svært at få gang i kaffemøder?

For nogen mennesker kan det virke grænseoverskridende og anmassende …nærmest som om man kommer med hatten i hånden; MEN hvis du går via mennesker, som kender dig godt og kan li’ dig, og de gør det samme, når de skaber kontakter for dig, så er det altid en meget positiv oplevelse.

Tænk bare på hvis en ven kom til dig, og bad dig skabe kontakt til en anden af dine venner – det ville du jo gøre med glæde.

Prøv det een gang gennem en du virkelig føler dig tryg ved og mærk efter – hvad er det værste, der kan gå galt!