Vekslen mellem hjemmearbejde, mails og telefonsamtaler

Arbejdet foregår primært som en vekslen mellem hjemmearbejde, mails og telefonsamtaler – mobil eller Skype – erfaringsmæssigt er det mest effektivt og giver mest value for money.

Så er du nemlig ved dit eget bord i vante omgivelser med dine papirer og pc/tablet, når vi taler om, de ting du har mailet til mig og efter vores samtale kan du let fastholde og umiddelbart komme videre med det, vi har talt om – og så sparer vi oven i købet transport.

Måske kender du også den ulempe ved fysiske møder, at de har en tendens til at vare den tid, der er afsat – uanset om behovet er der – “nu er vi her jo” li’som. Og ved afslutningen af fysiske møder skal kunden kaste papirerne ned i tasken, møder sure mennesker i trafikken på vej hjem, skal handle ind osv. inden kunden er helt hjemme …og udbyttet fortaber sig måske i farten….så når kunden næste gang skal omsætte det, vi talte om, så melder spørgsmålet sig ….”hvad dælen var det nu, vi talte om?”

Telefonsamtaler kan i øvrigt nemt flyttes eller udskydes lidt, hvis der kommer noget i vejen.

Så ved at arbejde på denne måde, får du mere for dine penge.

Tiden og betalingen

Typisk afsætter vi en ramme på et antal timer til de emner, vi har aftalt at arbejde med. Det giver mulighed fleksibilitet undervejs, idet vi kan flytte tid fra det, der går hurtigt til det, der går mere trægt – det aftales bare løbende afhængig af processen.

Telefonsamtaler kan finde sted i løbet af dagen, om aftenen eller i weekenden – hvilket også giver fleksibilitet i forhold til dit liv i øvrigt. Den enkelte samtale varer i øvrigt lige præcis den tid, der skal til for at få dig et skridt videre …så hvis den fx varer 23 min, så er det de 23 min, der tæller med i den samlede tid, som du betaler for.

Hvis du har brug for en hurtig afklaring, så ringer du bare – og hvis der er brug for en længere telefonsamtale, så aftales den nogle dage før. Hjemmearbejde sendes senest dagen før en aftale.

Forberedelse, materialer og telefon er inkluderet i prisen. Korte uplanlagte telefonsamtaler/mails med hurtige spørgsmål til materialet eller arbejdet går ikke fra tidsrammen. Hvis du nærmer dig grænsen for, hvad der er inkluderet i prisen – gør jeg opmærksom på det, så der ikke opstår overraskelser.

Face-to-face møder

Fysiske møder kan være en del af karriereafklaring og jobrådgivning – fx i forbindelse med træning til en jobsamtale, eller hvis du har dybereliggende og måske psykiske ting, som mere indføling og nærvær – en speciel attitude, stærk nervøsitet, social angst eller lignende.

Hvis vi skal mødes fysisk finder vi en passende setting, der understøtter lige præcis det, vi skal arbejde med. Det kan fx være i et mødelokale med ro; men jeg har fx også mødtes med kunder på Café Baresso og trænet mange jobsamtaler på Radisson Blu Scandinavia – samt haft walk & talks i Jægersborg Dyrehave. Derudover har jeg kørt kunder til jobsamtaler og trænet de sidste ting undervejs i bilen – der er mange muligheder.