Jobrådgivning med garanti – hvorfor?

Krisen er afblæst, og vi kan glæde os over fremgang i beskæftigelsen flere år i træk – og selv efter Brexit afstemningen ser det ud til, at danske virksomheder fortsætter med at ansætte.

For den enkelte vil det dog stadig være rigtig udfordrende at skaffe sig et job, hvis man ikke kender sig selv godt nok, eller hvis man griber søgningen forkert an. Men den gode historie er så omvendt, at der er ret stor sandsynlighed for at komme i job, hvis du er afklaret med dig selv, dvs.:

  • kender dine kompetencer og
  • ved, hvad du vil

OG ikke mindst, at du griber din jobsøgning fornuftigt an.

Jeg kan hjælpe dig med den del og derfor tilbyder jobrådgivning med garanti. Min jobrådgivning sikrer, at din jobsøgning er

  • målrettet og afspejler det, du står for fagligt og som person
  • afstemt efter det, du motiveres af og grundlæggende går efter.

16 timers individuel jobrådgivning med garanti

“No cure – no pay” betyder, at du får pengene retur, hvis det ikke lykkes dig at komme i job. Det vil sige, at du ved køb af en pakke med 16 rådgivningstimer har sikkerhed for at få pengene retur, hvis du ikke kommer i job inden for 2 måneder efter, at du har haft den sidste jobrådgivningstime.

Indholdet, forløbet og koncepterne i “no cure – no pay” er præcis det samme som i Karriereafklaring og jobrådgivning – men der er væsentlig flere rådgivningstimer i “no cure – no pay”, og der er også større krav til din indsats – derfor “tør” jeg give garantien.

Afstemning af forventninger

Inden vi går i gang, mødes vi ansigt til ansigt. Formålet med mødet er at afstemme forventninger, så vi er enige, inden vi går i gang. På mødet skal vi tjekke om:

  • der er god kemi mellem os.
  • der er et realistisk match mellem dine jobmål og dine kompetencer/uddannelse.
  • du kom godt ud af dit seneste job og har rimelig gode referencer – så der ikke er “skeletter i skabet”.
  • du er indstillet på at levere den krævede indsats i vores forløb – hjemmearbejde, mødeforberedelse, overholdelse af deadlines og lignende.

Hvis disse ting er på plads, kommer du hurtigt i job!

Ring og hør nærmere om denne ydelse på telefon 70 70 20 69 eller send en email til Peter Rasmussen.

 

Interesseret? Klik her!