Sæt mål og nå dem – gå efter drømmejobbet.

Det er ikke altid let at sætte mål. Nogle synes, det er for planlagt, og andre har svært ved at sætte ord på. Der er også dem, der føler, at målene afgrænser jobmålog er bange for at udelukke andre muligheder. Vi har dog alle mere eller mindre bevidste mål, som vi lever efter – store og små mål imellem hinanden.

Langt de fleste af os har også oplevet at opnå noget, som vi gik efter – også selvom det ikke var et stort revolutionerende mål. Vi har oplevet kildren i maven ved tanken om noget, vi var på vej til, og følelsen af lykke ved at få succes. Det er det, mål handler om.

Mål gi’r energi og har værdi for os alle – både i arbejdslivet og i livet i øvrigt.

Personer, der er afklarede med deres situation og ved, hvad de vil, er attraktive for arbejdsgivere.

Når du er afklaret om dine karriere- og jobmål, giver det dig lyst og kraft til at nå dem. Motivationen stiger og forhindringerne bliver mere overkommelige – det bliver mere enkelt, at det er den vej, du skal. Det øger sandsynligheden for, at du kommer på den rette hylde og bruger dig selv på en god måde samt oplever arbejdsglæde, når du er på arbejde.

Så ønsk dig noget, som du har godt af. Lav din plan og følg den til dørs.

Mål har det med at skifte undervejs i arbejdslivet – efterhånden, som du får mere erfaring, får prøvet ting af eller i takt med, at der sker ændringer på familiefronten. Derfor er det godt engang imellem at stoppe op og tænke lidt. Er jeg på det rette sted? …og på rette vej?

Hvis du er blevet fyret, er det naturligt at tage en tænkepause. Måske var dit gamle arbejde alligevel ikke det optimale for dig. Måske er tiden inde til, at du får klarhed over, hvilken vej du skal gå.

Kontakt PeopleResource, hvis du vil vide mere om eller have engageret og professionel hjælp til at arbejde med dine karriere- eller jobmål. Her kan du læse lidt mere om karriere- og jobmål.

Ring og hør nærmere på tlf. 70 70 20 69 eller send en email til Peter Rasmussen.

Interesseret? Klik her!