Hvad er formålet med karrierecoaching?

Karrierecoaching handler om at hjælpe dig på vej derhen, hvor du gerne vil være i joblivet, så du er glad for at gå på arbejde og oplever sammenhæng i dit liv. Arbejde fylder jo rigtig meget i livet – mange timer, dage og måneder – og derfor har det stor betydning for dig og dine omgivelser, at du har et godt job.

Men måske ved du ikke lige præcis, hvad dit næste job skal være…? Og måske ved du ikke, hvordan du skal gribe det an…? Men du er kommet til en skillevej og har brug for hjælp til at komme godt videre – du har brug for professionel karrierecoaching – der skal bare til at ske noget nu!

Indhold og udbytte af karrierecoaching

Karrierecoaching hjælper dig med at afklare dine prioriteringer og hjælper dig også med de konkrete steps på vej til dit mål.

  • Karriereafklaring og jobrådgivning, som er et karrierecoaching forløb i tre trin, hvor vi arbejder med alle de centrale elementer, som har betydning i dit arbejdsliv – dine kompetencer, mål, og jobsøgning. En karriereafklaring er en gave til dig selv – et frirum, hvor du giver dig selv mulighed for at stoppe op og reflektere over, hvad du vil. Som din personlige karrierecoach guider jeg dig sikkert; men jeg håber, at du også selv er indstillet på at levere et stykke arbejde i forløbet – vores samarbejde skaber din afklaring!
  • Kompetenceafklaring med fokus på at afdække dine faglige og personlige kompetencer, så du er bevidst om, hvad der gør dig speciel – dette forløb er identisk med trin 1 i ovennævnte.
  • Afklaring om jobmål, så du finder ud af, hvad du vil med dit arbejdsliv og får styr på, hvad der motiverer dig, så du kan sætte ord på drømmejobbet. Denne ydelse svarer til trin 2 i et forløb med fuld karriereafklaring.
  • En karrieresamtale, som er 1 times samtale, hvor du sætter dagsordenen. Inden selve samtalen afstemmer vi forventninger, taler om de temaer du vil have vendt, og de fleste gange får jeg også dit CV – på den måde er jeg forberedt på det udbytte, du forventer, inden vi går i gang.

Få mere at vide om Peter Rasmussen.. eller ring og hør nærmere på tlf. 40 30 60 95 eller send en email til Peter Rasmussen.

Interesseret? Klik her!