I en Karrieresamtale kan du få vendt lige præcis det, du har behov for. Du føler måske akut behov for at komme videre og synes, der er et dilemma i forhold til din udvikling/karriere, som du gerne vil have vendt med en prof. coach.

Det kan være, du føler dig låst i din nuværende situation, fx fordi du er rigtig god til det, du laver lige nu; men du har ligesom fået nok og vil videre eller prøve noget andet. Samtidig er du usikker på, hvordan du skal gribe det an – kan du overhovedet komme videre? tør du ? ..der kan være mange spørgsmål.

Og måske presser det sig på med behovet for en afklaring om, hvad dine næste konkrete skridt skal være, og hvordan du kommer videre i din karriere.

Samtalen kan derfor handle om mange forskellige ting.

Hvordan foregår en Karrieresamtale?

En karrieresamtale foregår enten over telefonen eller face to face eller evt. over Skype, hvis du er langt væk fx i udlandet. Til samtalen afsættes typisk 1 time, og så vil du sikkert have behov for at trække vejret og tænke videre over de ting, vi har vendt.

Det kan ske, at der sig et behov for mere end een Karrieresamtale, hvor du skal arbejde med nogle emner/temaer ind imellem – det kan vi bare aftale – og evt. kan du købe et antal Karrieresamtale klip, så du kan trække i takt med, at du bliver klar til næste skridt.

Ring og hør nærmere på tlf. 40 30 60 95 – så kan vi helt uforpligtende tale om tingene, se om vores kemi matcher og afstemme forventninger. Du kan også sende mig en email, så ringer jeg dig op.

Hvis dit behov for afklaring kræver flere overvejelser, end vi kan håndtere i en enkelt eller to Karrieresamtaler, så kan Karriereafklaring og jobrådgivning måske være noget for dig.

Interesseret? Klik her!