Karriereafklaring er til dig, der vil træffe en vigtig karrierebeslutning, og som gerne vil have hjælp af en professionel rådgiver og samtalepartner til at gribe processen rigtigt an.

Måske har du en idé om, hvad du vil; men føler dig ikke rigtig afklaret. Måske føler du dig ikke rigtig afklaret omkring dine kompetencer. Der kan være mange grunde til at få hjælp til en afklaring og få hjælp til, hvordan det kan gribes konkret an for at sætte skub i din udvikling.

Det at blive …og føle sig afklaret er i hvert fald en rigtig vigtig del af processen, når du vil videre, fordi det er med til at sikre, at du kommer i den rigtige retning. I andres øjne er du også mere attraktiv, når du er afklaret.

Indholdet i Karriereafklaring

En karriereafklaring tilpasses netop dine behov – men kan omfatte:

  • en kompetenceafklaring, som er en konkret afdækning af dine faglige og personlige kompetencer.
  • en afklaring omkring dine jobmål, som handler om at finde drømmejobbet …opgaver, branche, geografi… med udgangspunkt i dine værdier, dine ambitioner og viden om det, der giver dig arbejdsglæde.
  • en proces med jobsøgning.

I karriereafklaring kan der indgå coaching, rådgivning og sparring fx i face-to-face møder – det afhænger af din situation og dit behov.

Læs mere om et forløb med Karriereafklaring og jobrådgivning her.

Ring og hør nærmere på tlf. 40 30 60 95 eller send en email til Peter Rasmussen.

Interesseret? Klik her!