Måske har du et opslag på et drømmejob? Og måske er det lang tid siden, du sidst har skrevet en ansøgning. Så har du måske brug for hjælp til ansøgning lige her og nu.

Kernen i at skrive den gode ansøgning handler om, at du

  • Forstår, hvad jobbet går ud på – hvordan får du succes i jobbet? hvad har virksomheden af krav til jobindehaveren?
  • Finder ud af, hvad du især godt kan li’ ved jobbet – hvilke arbejdsopgaver vil især engagere dig og gi’ dig arbejdsglæde? Og hvad vil gøre dig glad for at arbejde for netop den virksomhed?
  • Bliver skarp på, hvad du kan bedst af det, de efterspørger – så du kan underbygge et godt match med både dine faglige og personlige kompetencer.

Hjælp til ansøgning kan være noget for dig, hvis du har søgt mange jobs uden at komme til samtale, for så er der med stor sandsynlighed noget, du misser.

Hjælp til ansøgning kan også være noget for dig, hvis du står overfor en jobsøgning, som er virkelig vigtig.

Dit udbytte bliver en rigtig god ansøgning og samtidig en læring i at skrive ansøgninger, så du er selvhjulpen fremover.

Jeg hjælper dig med at komme frem i lyset …hjælper dig med at få det konkrete frem …hjælper dig med ideer til formuleringer osv. … og hvis det kniber meget for dig med skrivningen, kan jeg også hjælpe med det (på dansk og engelsk).

Hjælp til ansøgning – sådan kommer du i gang…

Send mig helt uforpligtende en tidligere ansøgning, CV og opslag. Send også det nye opslag, som du vil søge på nu. Du kan enten maile det her email.

På en telefon aftaler vi nærmere mht tidsforbrug, pris, deadline, og vi aftaler samtidig en lille arbejdsplan. Denne samtale er uforpligtende for os begge.

Først når vi er enige, “slår jeg taxametret til”.

Hjælp til ansøgning – arbejdsprocessen kort

  1. Første step i hjælp til ansøgning er, at du får en mail med mit koncept for den gode ansøgning og et godt CV samt et eksempel på en konkret ansøgning, der har givet job. Du får også en analyse af det jobopslag, du vil søge på. Når du har haft mulighed for at læse min mail, sætter jeg dig godt på sporet i en igangsætningssamtale på telefonen, og så er du klar til at begynde selve arbejdet med den nye ansøgning.
  2. Når du har arbejdet med dit materiale og er klar med dit 1. udkast til ansøgning og CV, så emailer du det til mig, og vi aftaler et tidspunkt for feedback. Derefter taler vi i telefon eller skyper, hvor vi gennemgår dit 1. udkast fra A-Z, og du får en skarp 1. tilbagemelding med konkrete og begrundede forslag til ændringer/rettelser.
  3. Herefter retter du til og sender eller uploader 2. udkast til mig. Vi taler igen, og du får 2. tilbagemelding med konkret feedback. På dette tidspunkt er ansøgningen og CV’et klar til at sende af sted – “sidder i skabet”, som man siger – og du har i praksis lært, hvad der skal til for at skabe den gode ansøgning og et godt CV.

Ring og hør nærmere om hjælp til ansøgning på tlf. 40 30 60 95 eller send en email til Peter Rasmussen.

Interesseret? Klik her!