Etablering og navn

PeopleResource er stiftet af Peter Rasmussen den 1. maj 2009 med CVR nr. 32 0142 32. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed.

Grafisk identitet

Det er Karin Lykke Groth, grafisk designer, som har stået for udviklingen af den grafiske identitet omfattende logo og papirlinje.

Karin har også på en ret elegant måde sat ord på virksomhedens pay off, “udvikling gennem mennesker” – det indfanger både, hvad jeg arbejder med og ikke mindst, hvordan jeg arbejder.

Hjemmeside

PeopleResource.dk dækker mine ydelser, som har med karrierecoaching og hjælp til jobsøgning af gøre.

teamudvikling.peopleresource.dk fokuserer jeg på BtB ydelser inden for forandringsledelse og teamudvikling.

Begge sites er opbygget af min søn Aksel Kaastrup Rasmussen i WordPress.

Billeder og testimonials

Billedet af fyrtårnet på forsiden er af Sejerø fyr – det er et symbol på retning, lys, bevægelse og rejse. Det er en fin og enkel illustration af mit arbejde med forandringer og udvikling …fyret er “ledestjernen”.

Mir profilbillede er taget af Michael Elmkjær Madsen.

Testimonials er blevet til på basis af direkte skriftlige evalueringer fra kunder. Jeg er meget taknemmelig og glad for, at en hel del kunder står frem med navn, titel og virksomhed. Det er med til at understrege troværdigheden.

 

Interesseret? Klik her!